100. Vi fyller 100!

[iframe style=”border:none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/23375027/height/100/width//thumbnail/no/render-playlist/no/theme/custom/tdest_id/3059744/custom-color/87A93A” height=”100″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen]

Veckans avsnitt är långt och otroligt innehållsrikt. Vi blandar hälsningar från våra vänner med lyssnarfrågor.

Vi vill passa på att i skrift också tacka alla underbara människor som deltagit på något sätt i vår resa. Tack till er som hör av er med synpunkter, frågor och kommentarer!

Ni är bäst!

Lyssna nu!

4 reaktioner på ”100. Vi fyller 100!”

 1. Hej! Det som slår mig är att man lätt hamnar på andra sidan Atlanten när prepp kommer på tal. Såg ett danskt program där några hade som plan att segla till Sverige. Hade varit intressant att höra hur tankarna går i våra grannländer och i Europa kring krisberedskap och samhällskollaps. Saknar lite gränsöverskridande samverkan i podd och youtube världen. Mvh Jesper

  1. Hej och tack för kommentaren!
   Jag håller med, det vore intressant att intervjua lite danska och norska preppers också. Individer i närheten liksom 🙂
   Vi får lägga lite energi på det!

 2. Hej!
  Jag lyssnar på er podcast plus en del andra i ämnet, bla annat amerikanska. 1h13min in i podden säger Patrik ”en del av dem har ju en del knäppa tankar”(angående amerikanska prepperpodcasts). Han är ju inte ensam om att slänga sig med den typen av kommentar angående amerikanska preppers/podcast. Hade varit intressant att få den kommentaren konkret och exemplifierad. Jag har nämligen svårt att först vad man menar. Jag anser att man är betydligt mer proaktiv och alert i sin samhällsanalys i USA än man är i Sverige. Man är inte så rädd för att våga vara det helt enkelt. Jag tror ju nidbilden och fördomarna om preppers föds och gror genom just den kommentaren. Jag tror det hade kunnat bli en givande diskussion om man utvecklar vad man menar med kommentaren. Tack för en bra podcast!

  1. Hej Peter!
   Tack för att du lyssnar och följer oss 🙂
   Jag tror att Patrik mest åsyftade Prepping 2.0 som ganska ofta pratar om det påstådda valfusket, att de styrs av en regim osv.
   Vi får utveckla det i ett kommande avsnitt så du hör mer konkreta tankar kring detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *