När tiden tog slut

Vad vore väl en prepper-blog utan en alldeles egen berättelse som i ett tappert försök, tänker sig att väva in författarens idéer och tankar i en helt fiktiv berättelse?

Förmodligen inget alls. Och därför bjuder jag er härmed in till min lilla berättelse som jag kallar ”När tiden tog slut”. Allt är påhittat, mycket är säkert fel men det mesta är i alla fall skapat ur hjärtat.

Jag har ingen redaktion, ingen som korrekturläser materialet (förutom undertecknad) och kort och gott – inga tyglar.

Denna sida samlar alla kapitel så att du kan läsa dem i rätt ordning. Jag hoppas innerligt att du finner någon sorts nöje i att följa mig och mina huvudkaraktärer i vår resa. Jag har ingen aning om hur det slutar eftersom jag skriver varje kapitel när jag har inspiration!

Kapitel 1 (Introduktion – ”Jag”)
Kapitel 2 (Introduktion)
Kapitel 3 (Mattias)
Kapitel 4 (Madeleine)
Kapitel 5 (”Jag”)
Kapitel 6 (Madeleine)
Kapitel 7 (Mattias)
Kapitel 8 (Madeleine)
Kapitel 9 (”Jag”)
Kapitel 10 (Mattias)

Kapitel 11 (”Jag”)
Kapitel 12 (Aron)
Kapitel 13 (Madeleine)
Kapitel 14 (Mattias)
Kapitel 15 (Aron)
Kapitel 16 (”Jag”)
Kapitel 17 (Mattias)
Kapitel 18 (Madeleine)
Kapitel 19 (Aron)
Kapitel 20 (”Jag”)

Kapitel 21 (Madeleine)
Kapitel 22 (Mattias)
Kapitel 23 (Petras)
Kapitel 24 (Aron)