Boktips

Här följer en lista över böcker som antingen handlar om överlevnad, prepping eller ett liv i frihet. Har du börjat intressera dig för prepping eller åtminstone är intresserad av att förbereda dig och ditt hushåll för en kris, erbjuder dessa verk en god portion inspiration!

The Zombie Survival Guide av Max Brooks – en charmig och underhållande bok som ger tips på hur du ska överleva en zombie-apokalyps.

Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta av Anna-Maria Stawreberg – en sjysst bok som både ger tips på hur du som individ kan förbereda dig på en kris, men också innehåller unika, svenska synpunkter från några av vårt lands mer kända personligheter inom prepping.

Going Home (del ett i The Survivalist Series) av A. American – en novell som beskriver Morgan Carters väg hem till sin familj när Förenta Staternas elnät plötsligt slagits ut. Lite mycket vapen och våld för min smak, men den fiktiva berättelsen utspelar ju sig trots allt i Amerika… Läs min recension här.

Surviving Home (del två i The Survivalist Series) av A. American. Morgan Carter har äntligen kommit hem till sin familj. Men nu möts han av nya utmaningar då det lilla samhället håller på att braka samman. Läs min recension här.

Prepper’s Long-Term Survival Guide av Jim Cobb. Detta är en liten guldgruva för dig som tänker steget längre än att klara dig en vecka. Också intressant läsning för den kunskapshungrige preppern. Läs min recension här.