105. Den med A. American

[iframe style=”border:none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/23649455/height/100/width//thumbnail/no/render-playlist/no/theme/custom/tdest_id/3059744/custom-color/87A93A” height=”100″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen]

Vi fick den stora äran att samtala i ungefär en timme med författaren till Going Home-serien som nu är uppe i elva delar. Häng med på ett avsnitt som är fyllt av skratt men där vi ändå avhandlar både författarens böcker, läget i USA, om människor i grunden är goda och mycket annat.

Som första (förmodligen) podcast i världen, får vi även reda på vad bok nummer 12 ska heta! Lyssna så får du också veta 🙂

Om du vill titta på avsnittet på YouTube istället, är det bara att klicka på play nedan:

Lyssna nu!

3 reaktioner på ”105. Den med A. American”

 1. Bra intervju. Bra att man lyfter agenda 2030 och Bill Gates. Det är dags att vi i Sverige börjar få upp sådana här frågor.

 2. Lyssnade på avsnittet nu och blir så besviken över mängden desinformation. Gode gud, agenda 2030 är ju ett antal miljömål som FN tagit fram där man ska jobba för Hållbara städer och annat. Det är ju bara att fråga närmaste skola, bibliotek eller för guds skull googla. Det har ju inget att göra med covid och vi ligger dessutom efter tidsplanen för omställningen går ju inte direkt framåt.

  Desinformation är farligt – sprid det inte! Den här bloggen är för stor för att inte ta ett ansvar!

  1. Hejsan!
   Vi låter alltid våra talare prata fritt och ibland blir det lite annorlunda. Sen om man orkat lyssna så pass långt som till när han pratar om Agenda 2030, kan man nog identifiera vilken ”sida” som författaren står på.
   Desinformation är farligt, det håller vi med om. Samtidigt finns det en poäng i att låta människor uttrycka sin åsikt för att uppmana lyssnare och läsare att skapa sin egen uppfattning. Vi är ju tyvärr långt bort från det enkla svart eller vitt, ont eller gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *