Lucka 7: Tipsa vänner och bekanta om vardagsprepping

Försökt förmå dem att börja preppa. Du är bättre förberedd om dina vänner och bekanta är det.

“Sverige har en lång resa kvar att göra för att förbättra vår civila beredskap och vår nya regering tar den frågan på största allvar. Men låt mig också säga att den viktigaste beståndsdelen i det svenska totalförsvaret är Du själv. Vårt samhälles förmåga att motstå kriser, krig, hybridhot och gråzonslägen hänger på vår individuella beredskap. I klartext: Om du är en person som i vanliga fall klarar dig utan hjälp av samhället måste du vara inställd på att kunna göra det under en längre tid även i en svår situation.”  Carl- Oskar Bolin minister för civilt försvar 

Läs och begrunda Carl- Oskars ord ovan. Det är var och en av oss som gör skillnad när det gäller Sveriges beredskap. Vi ska alla kunna klara oss själva en längre tid! Det är viktigt att alla som kan förbereda  sig.

Ett sätt att hjälpa andra preppa är att tipsa dem om vardagsprepping. Eftersom du läser våra inlägg, tror vi att du gillar våra försök att sprida kunskap om krisberedskap, prepping och närbesläktade ämnen både på egen hand och tillsammans med spännande gäster. Tips, dela och sprid gärna information om oss – så fler blir en del av oss! 

Du stödjer oss enklast genom att surfa till Patreon och väljer din nivå efter dina förutsättningar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *