Martin preppade arbetskollegorna

Jag fick en galen idé för några veckor sedan. Jag fick för mig att jag skulle hålla ett föredrag om prepping eller hemberedskap under ett av de månadsmöten som vi har på jobbet.

Så jag kontaktade vår VD och frågade om det var OK. Han sa nej. Det var ingen bra idé att göra detta under ett månadsmöte utan föreslog istället att jag skulle få ett eget möte (vilket han skulle bjuda in till) vid ett separat tillfälle!

Jag tänkte att det kanske skulle dyka upp ett tiotal personer. Men faktum är att nästan hela företaget deltog. Ungefär 75 personer deltog; fysiskt och via Teams.

Jag tog mig friheten att spela in föredraget som visades i Teams och tänkte därför dela med mig av det till er nu. Ljudet är inte det bästa och det var en del problem med att jag inte kunde höra deltagarna som var med via nätet, men jag följde upp med dem efteråt.

Min känsla är att detta gav ett stort genomslag och satte igång tankeverksamheten hos många, vilket var min grundtanke. Till min stora glädje var det också många som under dagen och veckan kom till mig och ville fortsätta prata.

Jag hoppas att detta kan inspirera fler av er att göra liknande saker på era arbetsplatser. För varje individ som vi ”väcker”, skapar vi ett stabilare samhälle 🙂

2 reaktioner på ”Martin preppade arbetskollegorna”

 1. Hej Martin !
  Vill berömma dig för pedagogikt och bra genomfört föredrag !
  Känns som att du skulle kunna både förlänga och fördjupa ett eventuellt nästa föredrag 👍

  1. Tusen tack!
   Det kändes som att mina kollegor tog åt sig i alla fall, vilket var hela grundtanken.
   Vi får se om det blir en djupdykning i ”Hur du kan preppa” så småningom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *