Samarbete stärker, del 2

För drygt ett år sedan, berättade jag om partnerskapet med The General Prepper. Under tiden som har gått, har vi fått möjlighet att testa mängder av överlevnadsprylar, smakat på olika maträtter och, framför allt, lärt oss en hel massa.

På vägen har mängder av möten avhandlats, vilka gett båda partnerna ett utbyte av idéer och framför allt grunden till ett riktigt bra, fortsatt givande samarbete. Faktum är att vi har trivts så bra i samarbetet, att vi nu gör något helt nytt, tillsammans!

Idag lanserade vi Bready.se (utläses Be Ready för att undvika referenser till bageri-prepping), vilket är en blogg där vi tillsammans skriver prepper-relaterade artiklar ur lite olika vinklar. Bloggen är redan fylld med godsaker och det är här som vevradiotestet 2020 först kommer att publiceras (på vardagsprepping kommer det under kvällen).

Som läsare kommer du att få njuta av djupgående tankar kring prepping, samhället, friluftsliv och överlevnad. Detta tänkte vi varva med nyheter gällande prepping-produkter samt genomgående tester av befintlig utrustning.

För mig innebär det en unik möjlighet att få en ännu djupare inblick i de saker som intresserar mig; friluftsliv och prepping. Det innebär också en mer strukturerad vardag när det kommer till mitt skrivande, något som jag behöver för att fortsätta vara produktiv.

Men vad händer med vardagsprepping.se nu då?
Absolut ingenting annorlunda faktiskt. Jag kommer att fortsätta med min egna utforskning av skogen, hur jag skapar eld, mina tankar om prepping, berättelsen och allt annat som vanligt. Podcasten kommer också att leva kvar i samma format (även om det går långsamt framåt).

Ibland kommer innehåll att finnas tillgängligt på båda sidorna och ibland kommer jag att länka till innehåll som jag skapat tillsammans med The General Prepper.

Integriteten finns självklart fortfarande kvar, stark som alltid, och självklart kommer jag att fortsätta prova saker från andra leverantörer och inköpsställen.

Jag och Tomas brinner verkligen för ämnena krisberedskap och uteliv. Att vi också delar samma intresse för den uppsjö av prylar som finns i dessa sfärer, tror vi inte gör saken sämre.

Jag hoppas innerligt att du följer med mig på den här resan också.
Sköt om dig, tvätta händerna och glöm inte vattnet! 🙂

/Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *