Vi (podden) fyller snart 100!

Den fjärde maj för två år sedan, släppte jag det allra första avsnittet av podcasten vardagsprepping. Sedan dess har det varit en berg-och-dalbana av känslor, utmaningar och innehåll.

Med några få undantag, har vi släppt ett avsnitt i veckan och på senare tid har jag fått sällskap av Patrik, som från början ”bara” var en gäst, men som nu har blivit en av mina bästa vänner och en konstant källa till inspiration och energi till vardagsprepping.

Vi tycker båda två att söndagarna (när vi spelar in de flesta avsnitten) är en höjdpunkt i veckan. Oavsett om vi ska diskutera krig, prepping-budget eller att börja preppa, trivs vi oerhört bra framför skärmarna och mikrofonerna. Trots att vi aldrig träffats på riktigt.

Avsnitt 100 närmar sig med stormsteg och eftersom vi alltid försöker förmedla våra tankar tillsammans med vad vårt lilla ”community” tänker och tycker, vill vi såklart att du ska vara en del av denna högtid.

Därför ber vi om din hjälp!

Vi vill mycket gärna höra din röst och dina tankar och då tänker vi på två olika saker:

Skriv en fråga som vi ska svara på i podden
Tänk AMA-format (Ask Me Anything). Det behöver inte handla om prepping, beredskap eller så, men självklart vill vi prata om det också. Om du är nyfiken på vad vi tycker om snabbmakaroner, hur jobbigt det är att spela in podcast eller vad vi är mest rädda för, spelar ingen roll. Vi diskuterar gärna vad som helst som du är nyfiken på!

Du kan skicka frågan på vilket sätt du vill:

Skicka in en hälsning eller en fråga i ljudformat
Om du vill berätta vad du tycker om podden eller vill lämna en hälsning, får du mer än gärna göra detta.
Spela in din hälsning via mobilen (eller annan utrustning) och skicka ljudfilen till oss på info@vardagsprepping.se

Hör av dig!

2 reaktioner på ”Vi (podden) fyller snart 100!”

  1. Prepping är ju ett stort intresse i sig, men vad har ni för andra intressen som er tid spenderas på när möjligheten kommer? Skulle vara intressant att se lite hur ni kombinerar preppingintresset, vardag och andra intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *