Adventskalender, Lucka 16

Nu är det inte långt kvar till jul. Kanske har du rent utav börjat fundera på ett eller flera nyårslöften?

Ett nyårslöfte i preppingens tecken är enkelt; engagera dig! Visst kommer du långt med att bunkra konserver, frystorkad mat och vatten. Men den absoluta styrkan uppnår vi när vi lär oss från andra, samtidigt som vi stärker samhällets beredskap, eller hur?

Därför tänkte vi ta tillfället i akt att berätta om några organisationer som du kan gå med i för att dels stärka din egen beredskap, men även rikets!

Gå med i en organisation

Vårt syfte med Vardagsprepping är att  förmå flera människor i vårt avlånga land att ta sitt ansvar och förbereda sig minst den vecka som Totalförsvarspropositionen nämner att vi ska klara oss utan hjälp. Tillsammans ökar vi landets robusthet om var och en klarar sig på egen hand.

Vill du göra mer? Om du vill lära dig och engagera dig inom krisberedskap på mer än ett personligt plan, kan du gå med i en organisation vars syfte är just detta. Här kommer några exempel på organisationer där du kan lära dig mer samtidigt som du bidrager till samhällets styrka:

Det finns såklart många andra organisationer som du kan involvera dig i. Om du har en favorit, hoppas vi att du nämner den i kommentarsfältet nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *