Krisberedskapsveckan – PODCAST

Till skillnad mot föregående år, inträffar nu Krisberedskapsveckan under hösten, närmare bestämt den sista veckan i september. Vilket råkar vara precis just nu!

Förutom att tänka efter lite extra för att stärka din egen och hemmets beredskap, kan det vara en god idé att försöka bredda den. Ett tips är att gå med i Civilförsvarsförbundet eller kanske andra organisationer som antingen kan stärka din egen beredskap, eller hjälpa till att förbättra andras.

För att starta veckan på rätt sätt, har vi förberett en liten paneldiskussion där vi ville höra rösterna från några av Sveriges kända bloggare, poddare och ”YouTubers” som delar med sig av sina tankar kring prepping, eller beredskap.

I panelen hittar du:

  • Anders ”En Svensk Prepper”
  • Andreas ”Urvaken”
  • Herman (podden Beredsam)
  • Klas (YouTube-kanalen Var Redo)
  • Patrick (podden I väntan på katastrofen)

Podcasten finns att njuta av på bland annat Apple Podcasts och Spotify. Men du kan också lyssna på den via Libsyn ovan och även YouTube nedan!

2 reaktioner på ”Krisberedskapsveckan – PODCAST”

  1. Bra upplägg och bra frågor från er! Blir dock lite tröttsamt med Anders konstanta samhällsförakt och vurmande för sin uppväxt på 80-talet då allt var frid och fröjd. Snudd på pinsamt när känslorna tar över han häver ur sig gissningar och faktafel. Mycket bra att ni tar in ”nyare” aktörer med mer på fötterna och ett mer inkluderande sätt att se på krisberedskap och prepping. Det är vägen framåt för att tillsammans skapa ett mer robust samhälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *