Vardagsprepping i Uppdrag: Mat

Idag släpptes avsnittet om svenska preppers på YouTube-kanalen Uppdrag: Mat.

Martin fick här möjlighet att besöka Mauri och uppskatta hans beredskap, vilken tyvärr hamnade på en etta (Foodora-prepper).
Vi länkar till videon nedan och vill ödmjukt redan nu påpeka att titeln ”Överlevnadsexpert” är förbehållen andra, mer välutbildade överlevare 🙂

För att vårt rike och vårt samhälle ska fungera under kriser eller svårare ansträngningar, bygger allt på att samtliga medborgare är beredda att klara sig utan samhällets hjälp i en vecka. Läs mer på regeringens hemsida.

Uppdrag: Mat är ju en underhållningskanal och därför är innehållet som visas upp av en lite mer extrem karaktär, något som vi ville balansera upp med vanlig, sansad prepping som du kan lära dig om genom att till exempel:

Tyvärr blev fokus dock de mer extrema prepper-individerna, vilket kan verka kontraproduktivt till vårt arbete att vara en vardagsprepper. Men om du har hittat hit tack vare Uppdrag: Mat, blir vi glada eftersom du här kan få en sund syn på hemberedskap, vardagsprepping eller rätt och slätt; sunt förnuft.

Kolla gärna en förklarande video med Martin och Mauri där de tar upp det där med ”Överlevnadsexpert”:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *