Martin in The Modern survivalist (Eng/Swe)

English text below.

Jag fick äran att deltaga i en session tillsammans med Fernando som driver The Modern Survivalist på YouTube. Vi pratade om vardagsprepping, om läget i Sverige och prepping generellt fast med fokus på de verkliga utmaningar som vi ser på horisonten.

Även om jag svarade lite fel på en del frågor (bland annat där jag påstår att det är svårt att ta jägarexamen samt plastpåseskatten), tycker jag att jag lyckades fånga helheten på något vis; att det är viktigt med en plan, och att den handlar om de kriser som är verkliga för individen.

Om du vill kolla på videon så finns den här. Du får gärna kommentera till mig eller Fernando om du vill. 🙂

English

I had the honor to be invited to Fernandos (The Modern Survivalist) podcast on YouTube and of course I took the chance. Fernando has been a guest in our podcast (you can find all english content here) and in this episode on his channel, you’ll hear more about my (Martin’s) thoughts about prepping.

Even though I was incorrect in some statements (like the one with it being difficult to obtain a hunter’s permint), I do believe I got most of the things correct about prepping in Sweden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *