Men vad? Reklam på bloggen?

Om du använder en normal webbläsare utan förmåga att blockera reklam, har du säkert märkt att det finns reklam på bloggen nu. Det är egentligen inte så konstigt eftersom de allra flesta publikationer online är ute efter att tjäna reklam-stålar.

I podden säger vi gång på gång att den är reklamfri och att vi gör den helt ideellt och det kommer inte att ändra sig. Men att vara en sund, rationell prepper handlar inte bara om att införskaffa konserver, vattendunkar och att lära sig ta hand om sin familj på olika sätt. Det finns en ekonomisk aspekt i det hela också.

Faktum är att ekonomin är en stor del av prepping. Det är den sunda inkomsten som gör att vi kan få mat på bordet och kanske eventuellt också få lite över så att vi kan investera i lite extra konserver eller paket med pasta.

Jag har skrivit om prepping ett bra tag nu, samtidigt som jag har spelat in YouTube-filmer och på sistone framför allt spelat in väldigt många podcast-avsnitt. Jag brinner verkligen för att dela med mig av de misstag jag begått, de smarta saker som jag kommit på och i podden då tillsammans med Patrik, prata om hur vi ser på prepping och ge våra tips för att skapa en sund vardagsprepping.

Men allt kostar pengar. Att driva en podd är inte helt gratis, även om det inte handlar om speciellt många hundralappar i månaden. Men sedan tillkommer ”give aways” som vi ofta bekostar själva, bra utrustning för att vi ska låta bra i dina öron, säkerhetstillägg på bloggen för att vi inte ska bli kapade och så vidare.

Och en sund prepper ser såklart till att få något tillbaka för det arbete och de ekonomiska investeringar som den gör. Därför kan det hända att du ser reklam på bloggen. Jag har nämligen aktiverat den funktionen för att se om vi genom reklamintäkter på bloggen, åtminstone kan finansiera de utgifter vi har för att driva den.

Jag hoppas att det är OK med dig. Och om det inte är det, är det helt OK att aktivera din Ad-blocker. MEN. Om du vill bidraga till en liten smula av vardagsprepping, kan du också välja att stänga av din blockeringsfunktion för reklam när du besöker oss. Speciellt om du uppskattar det vi gör. På så sätt hjälper du oss så att vi slipper belasta vår privata ekonomi med kostnader för att jobba vidare med det vi älskar.

Men även om du väljer att avstå, kommer vi inte att sluta. Vi tror stenhårt på att vi är på rätt väg för att hjälpa många fler att bli lite mer förberedda. Lite mer visa. Lite mer kloka och lite mer preppade!

5 reaktioner på ”Men vad? Reklam på bloggen?”

    1. Vi har lyssnat på dig och ska försöka oss på Patreon. Tack för att du läser,lyssnar och tittar på Vardagsprepping!

  1. Helt ok med reklam. Den finns överallt i alla fall. Så om du kan få ekonomisk fördel av det innebär det ju att jag som läsare också har fördel av det.
    Väntar med spänning på nästa blogg inlägg 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *