Trevlig midsommar!

Nu har vi kommit precis halvvägs på året, vilket innebär att det snart blir mörkare igen. Men än finns det mycket tid att njuta av sol, värme och ljus!

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra läsare, lyssnare och tittare som följer oss i vårt lilla prepper-community. Vi blir fler varje dag och ju mer ni hör av er, ställer frågor och hejar på, desto bättre blir vi på det vi gör.

Även om jag och Patrik har ledigt, tar vi inte ledigt från det vi brinner för; att prata och skriva om beredskap eller prepping. Podden kommer att släppas varje vecka som vanligt och projekten som ska dokumenteras i videoformat är många så det finns all anledning att fortsatt hålla ögon och öron öppna.

Sköt om er idag och ikväll. Se till att ta vara på samvaro eller njut av tyst ensamhet – det som passar dig bäst. Vi hoppas att du får en underbar midsommar och en riktigt skön sommar.

Glöm inte vattnet!
/ Martin & Patrik

En reaktion på ”Trevlig midsommar!”

  1. Tack för att ni lägger tid på att göra er trevliga och informativa pod! Hoppas ni får en fantastisk midsommar! Och glöm inte vattnet.
    Med vänlig hälsning,
    Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *