vardagsprepping LIVE maj: vardagsprepping X Casual Preppers

Nu närmar vi oss ett sommaruppehåll i vardagsprepping LIVE. Därför tänkte vi blanda lättsamhet med allvar. Vi tänker nämligen prata om att preppa för krig, eller de indirekta konsekvenser som vi misstänker kommer att drabba oss, eller har börjat nå oss.

Denna gång har vi dock inga experter med i panelen utan endast mig och Patrik från vardagsprepping samt Cam och Coby från The Casual Preppers Podcast.
OBSERVERA att denna live stream sker fredagen den 20:e maj klockan 19!

Meningen med denna live stream är med andra ord inte att lyssna på experter som berättar hur kriget går, vilken utgång som väntas eller annat politiskt. Tanken är istället att ni ska få höra ”vanliga” människor/preppers som vädrar sina tankar kring det som händer och vad vi tror finns på horisonten.

Se därför detta som en inspirations-stream snarare än ”Så preppar du för kriget – Experterna ger tio tips”. Självklart vill vi bjuda in till diskussion och dialog, oavsett om du är nybörjare inom prepping, eller inte har börjat ännu.

Om du föredrar att ställa frågor i förväg, kan du kommentera i blogginlägget eller skriva ett mail till info@vardagsprepping.se. Annars är du välkommen att skriva kommentarer och frågor i Facebook eller på YouTube!

För att deltaga, använd någon av nedanstående länkar:

Krita in fredag den 20:e maj klockan 19 i din kalender. NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *