Zoom-häng om vår framtid

I Facebook-gruppen Prepping & Krisberedskap, finns det drygt 2000 medlemmar av olika slag. I gruppen diskuteras en mängd olika saker och även om vi har högt till tak, är de allra flesta inlägg och kommentarer rumsrena på alla sätt. Det är på något sätt ett trevligt litet diskussionsklimat som är skapat.

Gruppen har på senare tid försökt samla ”kända” och ”vanliga” preppers för att samverka tillsammans en gång i månaden i ett format som känns lite mer mänskligt. Corona-pandemin har både ställt till det för de som vill träffas nära, men samtidigt öppnat upp möjligheter för de som vill träffas virtuellt.

Därför skapades våra Zoom-häng för Svenska preppers, beredskapsentusiaster, eller varför inte bara förståndiga, kloka individer?

Mötesformen bjuder in till fria samtal där du får möjlighet att träffa de som du kanske lyssnar på i podd-format, läser via bloggar eller avnjuter i video-form på YouTube? Men självklart är alla viktiga i denna form av interaktion. Det finns ju liksom ingen prestige att vara mer preppad än någon annan. Det viktigaste är ju att vi alla delar med oss av erfarenheter, tips och råd om hur vi kan leva ett bättre, mer förberett liv.

Arrangörer är:

  • En Svensk Prepper (blogg, podd)
  • Hemberedskap (podd)
  • Vardagsprepping (blogg, podd, YouTube)
  • Var Redo (YouTube)

På söndag är det dags igen! Vi har tidigare avhandlat ämnen såsom Att ta sig hem eller Mat på språng men nu är det dags att ventilera hur vi ser på framtiden. Hur tänker en normal, svensk prepper? Upplever vi hopp eller förtvivlan. Vad tror vi kommer att hända och hur kommer vi att leva?

Häng med på söndag och dela med dig av dina tankar, känslor och idéer!

Tid: 19:00 – 21:00
Plats: Zoom
https://us02web.zoom.us/j/82350529835
Meeting ID: 823 5052 9835

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *