En dag i skogen 2 (Min sons ”Go Bag”)

I detta avsnitt av ”En dag i skogen”, begav vi oss ut på cykel till en närliggande skog för att utföra två övningar. Dels skulle vi gå igenom sonens ”Go Bag” så att han börjar lära sig vad som finns i den och vad allt används till, och dels smaka på lite mer mat. Vår ”recension” av maten får du dock se i ett senare inlägg.

Som vanligt i Stockholm, var vi inte ensamma i skogen. Inte nog med att hundägare rastade sina vovvar precis i närheten; evenemanget ”Tough Viking” lyckades vi också pricka in, precis där vi skulle filma och mysa av ensamheten!

Själva övningen att gå igenom sonens BOB, eller Go Bag, är relativt självförklarande. Det är viktigt att han vet om allt det som finns i den och hur han kan använda det i ett skarpt läge. Han har redan övat in och vet exakt var väskan befinner sig, och nu återstår bara att han också lyckas packa ihop den själv så att han memorerar var alla sakerna finns i ryggsäcken.

Det mesta i ryggsäcken kan ni hitta i dagligvaruhandeln, men en del av de nödvändiga tingen har jag valt att länka till. Länkarna går till de ställen där jag faktiskt köpte dem. Ryggsäcken är inköpt på Decathlon och passade ganska bra på ryggen på min 13-åring. Han klagade visserligen på att fodralet längst ned (där det går att stoppa in gympaskor), fastnade i sadeln när vi cyklade hem. Men något måste man ju ha synpunkter på, eller hur?

Maxis ”Go Bag”:

Jag vet att jag glömt mat och vatten, men finns det något annat som du skulle stoppa i ditt barns ”Go Bag”?

2 reaktioner på ”En dag i skogen 2 (Min sons ”Go Bag”)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *