Vardagsprepping podcast del 1

Äntligen blev förberedelserna klara, äntligen lyckades två upptagna personers scheman sammanfalla och äntligen lyckades jag spela in det allra första avsnittet av min podcast!

Syftet med podden är att diskutera med, och intervjua människor i min närhet kring ämnet hemberedskap. Allt i ett vardagsformat såklart. I mina diskussioner med människor i min närhet, har jag nämligen upptäckt att det är många som inte är speciellt förberedda alls. Är det inte brist på tid eller pengar som är anledningen så är det känslan av att det blir ett enormt projekt att förbereda sig för något som kanske aldrig händer.

För mig är prepping inget annat än sunt förnuft, även om jag ibland har mina stunder av mani där jag grottar ned mig alldeles för långt i ett relaterat ämne. Men det är det sunda förnuftet som jag vill förmedla i mina avsnitt. Och att prepping inte är svårt eller att hemberedskap är en hög tröskel som det är omöjligt att ta sig över.

I detta första avsnittet, diskuterar jag med min goda vän Gunnar hur han ser på beredskap. Han började fundera kring beredskap först när Corona-viruset slog till och när han upptäckte att hyllorna i affärerna började gapa tomma.

För närvarande finns podcasten endast på Libsyn ovan och på Youtube (nedan). Men så snart Apple har godkänt podcasten, kommer den att dyka upp både i iTunes och i Spotify. Jag uppdaterar löpande när detta sker.
Nu är podcasten godkänd av Apple och finns att prenumerera på här. LÄNK.

Men jag är väldigt intresserad av att höra dina synpunkter gällande innehållet. Kvaliteten kommer såklart att bli bättre ju mer jag lär mig om förfarandet. Men är det intressant att lyssna på diskussionerna?

Sköt om er. Tvätta händerna. Och glöm inte vattnet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *