Inlägg 200: Tävling!

Ja. Det är faktiskt sant! Från det allra första inlägget som jag publicerade 2019-02-21, har vi nu kommit upp till 200 artiklar i varierande längd. På samma gång som det känns som att jag alltid har pysslat med prepping och skrivit om det, har det bara gått lite drygt ett och ett halvt år!

För att fira detta stora jubileum slår vi till med en tävling igen tycker jag. Och denna gång handlar det om en utmaning som är väldigt intressant!

Ursprungligen tänkte jag att ni som läsare skulle få slåss om äran genom att lösa ett korsord. Men då jag var tvungen att använda en internet-tjänst för att skapa detta pussel, inser jag att det inte blev speciellt bra. Men om du ändå vill ge det ett försök, finns det att hämta ned här som word-dokument och här som pdf-fil. Om du får alla rätt, belönas du med vardagspreppings ultimata bonus-pris. Maila in ditt ifyllda korsord (eller foto av det) till info@vardagsprepping.se, skriv ”korsord” i ämnesraden.

Men för att kvala in i den ”riktiga” tävlingen, behöver du göra följande:

 1. Se till att följa @vardagsprepping på Twitter eller vardagspreppingSE på FaceBook.
 2. Dela gärna inlägget eller retweeta det (inget krav)
 3. Berätta något av följande:
  a) [Om du redan är beredd] Vad var det som gjorde att du blev en prepper och hur tog du dig över de första ”trösklarna”
  b) [Om du inte tagit steget mot beredskap ännu] Vad är det som gör dig intresserad av prepping? Finns det något som gör att du känner att du inte kan börja idag?

De mest målande beskrivningarna ställs sedan mot varandra och redaktionen på vardagsprepping (jag, Martin) väljer sedan ut vinnarna som kan se fram emot något av följande priser:

 1. En nödradio med powerbank, vev och solceller
 2. Ett rejält tändstål, skapat för hand av vardagsprepping (nja, inte själva tändstålet, men handtaget i alla fall)
 3. SAS Survival Guide (bok av John ’Lofty’ Wiseman)
 4. Ett pyttelitet multi-tool till din EDC

Tävlingen pågår fram till den 30 september. Maila ditt svar till info@vardagsprepping.se, skriv ”200” i ämnesraden. Observera att ditt svar kommer att publiceras på bloggen (personliga uppgifter avlägsnas dock).

Glöm inte att dela inlägget, bloggen och tävlingen till alla som du anser har, eller behöver en god beredskap. Ju fler vi är som är beredda, desto färre kommer att behöva lida när något händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *