Test av Frystorkad mat del 2

När vi begav oss ända till västkusten för att deltaga på Skogsliv 19, såg jag och min son till att packa ned lite nya maträtter som vi inte provat tidigare.

I packningen hamnade såklart en hel del korv (både från Lidl men också från delikatessdisken) i kylväskan, men även lite frystorkat. Att koka vatten är ju ganska enkelt och vår erfarenhet så här långt är att de kompakta, lätta rätterna smakar ganska bra.

Eftersom det regnade något rent magiskt då vi anlände till stället utanför Uddevalla, var det skönt att få krypa in i den lilla stugan för att göra vår mat. Ljuset i huset var däremot inte optimalt och därför valde vi att göra vår lilla recension utomhus, efter att vi ätit.

Min son verkade tycka bra om sin Pasta Bolognaise (jag vet, jag stavade fel i videon), även om det var lite söta tomater i smaken som störde. Han gav pastan 4/5 i betyg, något som börjar bli en trend tycker jag. Kanske måste vi definiera betygskalan lite tydligare så att vi kan se mer varierande betyg i framtiden?

Kort och gott så gillar vi verkligen de rätter som Fuel Your Preparation tillagar och frystorkar. De är smakrika (även om det i princip alltid krävs extra salt) och är tack var sin ringa vikt, riktigt prisvärda.

Fuel Your Preparation Pasta Bolognaise (4/5) kostar runt 70:- och håller i 7 år (de stora burkarna håller i 25 år).
Fuel Your Preparation Sweet and Sour Chicken with Rice (3/5) kostar runt 70:- och håller i 7 år (de stora burkarna håller i 25 år).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *