Vardagsprepping podcast 16-19

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen med de nya podcast-avsnitten som jag har producerat. Det känns fantastiskt roligt att få intervjua och samtala med så många prepper-vänner som jag annars bara har text-chattat med.

Jag tycker också att jag har börjat känna mig bekväm med formatet och att det flyter på lite lättare nu för tiden. Men nu tänkte jag berätta lite om de fyra avsnitten som jag inte har publicerat här på bloggen!

Vardagsprepping #16

Titeln här är: Preppa kroppen – den om löpning och kondition.
Jag sitter själv och pratar om min rekommendation att vara kapabel att springa minst en mil. Jag har nämligen fått en lyssnarfråga där lyssnaren undrar hur hon (som aldrig någonsin sprungit) ska klara av detta sätt att preppa.

Vardagsprepping #17

Helena Söderblom har skrivit boken ”När Världen Slocknar”, vilken jag har läst och recenserat. Självklart passade jag på att bjuda in henne till en intervju där vi både pratade om boken, men även prepping med barn och självklart om hennes arbete som rådgivare inom krisberedskap och kriskommunikation.

Vardagsprepping #18

Den med en svensk prepper

Här blev det ett ganska långt samtal med En Svensk Prepper. Anders berättade lite om hur hans resa började och hur han preppar idag, men vi pratade också om en hel del annat 🙂

Vardagsprepping #19

Det senaste avsnittet där jag hade äran att samtala med Lotta Dalenius. Vi diskuterade högt och lågt om att preppa som ensamstående, preppa med barn, friluftsliv och berörde även lite grann om hur vi upplever att naturen kan vara helande, läkande.

Podcastavsnitten finns där poddar finns. Jag skulle bli överlycklig om du tipsade nära och kära om podden och (om det går i din poddläsare) att du betygsatte podcasten.

Ta hand om dig, så hörs och ses vi snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *